Du har ingen varer i handlekurven.

48 14 36 36

Ukepostkasse Gustaf Zoom

Ukepostkasse Gustaf

Ukepostkasse med mange monteringsmuligheter. Kassen har en solid luke som vender innover, en slik som postmannen liker. Magneter holder den på plass i uvær. Flexbox Gustaf har vrilås som kan være åpen eller låst. Tømming fra fremsiden eller baksiden. Postkassen kan monteres med eller uten den medfølgende foten som er 45 cm høy. Dette gjør det mulig å montere postkassen direkte på en mur uten fot eller justere postkassens høyde ved å støpe ned mer eller mindre av fotens lengde i bakken.


Ved kjøp av postkasse er som vanlig et valgfritt skilt inkludert.

kr 1 599
-
  • Svart - NCS S 9000-N
  • Grønn - NCS S 6020-G30Y
  • Blå - NCS S 5020-R90B
  • Rød - NCS S 4050-Y80R
  • Hvit - NCS S 0500-N
  • Mørkgrå - NCS S 8000-N
  • Lysegrå - NCS S 2500-N

 

* Påkrevde felt

Behandler...

Tilgjengelighet

Tilleggsinformasjon

Vekt (kg) 15.0000
Lås Vrilås
Målinger innkast 5 x 26 cm
Målinger H 80 cm B 34 cm (med tak 38 cm) D 24 cm (med tak 29 cm)
Monteringsinstrukser  Montering i pdf

Generell vareinformasjon

Material

Flexbox har mer enn ti års erfaring fra det skandinaviske markedet og det skandinaviske klimaet. Der har vi lært oss at det som er minst synlig, er det som påvirker levetiden mest. Vi bygger derfor postløsningene i kraftig, varmgalvanisert stålplate som pulverlakkeres med maling av høyeste kvalitet. På utsatte detaljer, som tak, innkastluker og tømmeluker, bruker vi også ekstra tykk plate. Lukene er praktiske for postmannen, og sammen med kraftig lås og ulike sperrefunksjoner holder de både vær og vind og klåfingrede personer unna.

Blikket er 1 mm tykt. Utsatte områder, som tak, innkastluke og tømmingsluke, har en tykkelse på 1,5 mm. De øvrige detaljene på postkassen er rustfrie.

Garantier

Flexbox gir sjenerøse garantier, vi vil heller hjelpe enn å gjøre ting vanskelige. Vi har alltid et personlig forhold til kundene våre siden vi ikke arbeider med mellomledd som skal være med på å fatte beslutninger. Gjeldende standardgaranti er tre års funksjonsgaranti, det er alt du trenger. Materialer, farger etc. gir postkassen en fullgod ytre beskyttelse i hele dens levetid. Garantiene gjelder i Sverige og de land der AB Flexbox er aktivt.

Vedlikeholdsråd

Selv om Flexbox postkasser har høyeste kvalitet, finnes det alltid saker som må vedlikeholdes for at garantier skal gjelde.

  • Lås og gangjern bør oljes hvert år
  • Ytterflatene bør av og til tørkes av med litt vann tilsatt oppvaskmiddel.

informasjonsfilmer

 

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)