Du har ingen varer i handlekurven.

48 14 36 36

Ukepostkasse Folke Zoom

Ukepostkasse Folke

Uke-postkassen Folke rommer flere ukers post og gir deg Flexbox sin velkjente kvalitet til en riktig god pris.

Postkassen er konstruert i en kraftig varmgalvanisert stålplate som holder seg lenge, den er også utstyrt med en sikker lås. Navneskilt med din egen design får du med på kjøpet.

kr 1 099
-
  • Mørkgrå - NCS S 8000-N

 

* Påkrevde felt

Behandler...

Tilgjengelighet

Tilleggsinformasjon

Vekt (kg) 10.0000
Lås Vrilås
Målinger innkast 8 x 29 cm
Målinger H 100 cm B 34 cm D 22 cm

Generell vareinformasjon

Material

Flexbox har mer enn ti års erfaring fra det skandinaviske markedet og det skandinaviske klimaet. Der har vi lært oss at det som er minst synlig, er det som påvirker levetiden mest. Vi bygger derfor postløsningene i kraftig, varmgalvanisert stålplate som pulverlakkeres med maling av høyeste kvalitet. På utsatte detaljer, som tak, innkastluker og tømmeluker, bruker vi også ekstra tykk plate. Lukene er praktiske for postmannen, og sammen med kraftig lås og ulike sperrefunksjoner holder de både vær og vind og klåfingrede personer unna.

Blikket er 1 mm tykt. Utsatte områder, som tak, innkastluke og tømmingsluke, har en tykkelse på 1,5 mm. De øvrige detaljene på postkassen er rustfrie.

Garantier

Flexbox gir sjenerøse garantier, vi vil heller hjelpe enn å gjøre ting vanskelige. Vi har alltid et personlig forhold til kundene våre siden vi ikke arbeider med mellomledd som skal være med på å fatte beslutninger. Gjeldende standardgaranti er tre års funksjonsgaranti, det er alt du trenger. Materialer, farger etc. gir postkassen en fullgod ytre beskyttelse i hele dens levetid. Garantiene gjelder i Sverige og de land der AB Flexbox er aktivt.

Vedlikeholdsråd

Selv om Flexbox postkasser har høyeste kvalitet, finnes det alltid saker som må vedlikeholdes for at garantier skal gjelde.

  • Lås og gangjern bør oljes hvert år
  • Ytterflatene bør av og til tørkes av med litt vann tilsatt oppvaskmiddel.

informasjonsfilmer

 

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)