Systempostkasser

En god systempostkasse er fin, sikker og holdbar. Flexbox tilbyr systempostkasser som kombinerer krav fra arkitekter og utbyggere sammen med beboernes ønske om et brukervennlig, holdbar og representativ postsystem. Systempostkassene er tilgjengelig i ferdige kombinasjoner fra 3-18 luker og kan lett settes sammen til større enheter som da løser behovet til alle eiendommer. Systempostkassene finnes i syv forskjellige farger men kan i prinsippet bestilles i den fargen du måtte ønske.

Fleksible løsninger for total valgfrihet

Flexbox systempostkasser kombinerer kravene fra arkitekter og utbyggere med beboerens ønske om en postløsning som er brukervennlig, sikker og representativ. Systempostkassene finnes i ferdige kombinasjoner fra 3 til 18 luker og de kan lett settes sammen til større enheter som løser behovet til nesten hver eneste eiendom.

Tilpasset det Skandinaviske klimaet

Systempostkassene kan tilpasses som du vil, innendørs ellers utendørs. Konstruksjonen er tilpasset for å tåle det skandinaviske klimaet og med de ekstra beskyttelses-dørene får du ekstra beskyttelse mot vær og uønskede gjester.

Et design der du har kontroll

Med Flexbox systempostkasser har du tilnærmet full frihet også når det gjelder design. De kan tilpasses omgivelsene, systempostkassene kan bygges inn i veggen og utstyres med ekstra dører som kan gi samme mønster og uttrykk som veggen eller et annet tilpasset utseende.

Du kan velge utseende på dørene og vi produserer de utfra kundens ønske ved hjelp av UV-teknologi i en unik 4 farges maskin. Dørene kan i utgangspunktet bestilles i alle farger. Selv tilbehør og tilleggsprodukter kan bestilles i hvilken som helst farge.

Bla gjennom vår digitale brosjyre.
Fastighetsboxar skyddsdörr

Beskyttelses dører gir mange muligheter

 • Sertifisert for montering innendørs og utendørs
 • Sertifisert i sikkerhetsklasse 2
 • Mulighet for personlig utseende
 • Diskret installasjon ved innbygging
 • Unngå uønsket post
 • Beskyttet og patentet

Våre systempostkasser

Systempostkassene er tilgjengelige i syv forskjellige standardfarger. Beskyttelses dører, trerammer og forskjellige typer låser som elektroniske, kodelåser eller hengelåser er tilgjengelige som tilbehør.

Kontakt Flexbox i dag for mer informasjon og tilbud.

Postkasser i mange farger

Kvalitet - I alle detaljer

Flexbox selger direkte til deg uten mellomledd. Det gir deg en uslåelig pris og en direktekontakt med oss som både sørger for at produktet fungerer og at du blir fornøyd. Lenge.
Våre postkasser

Designe ditt eget skilt

Skilt med personlighet

Skiltplaten designer du selv på vår hjemmeside, og du utformer den akkurat slik du selv vil. Du velger farge, logo, skrifttype osv., og du kan dessuten bruke et eget bilde som bakgrunn. Det hele er barnslig enkelt og tar bare noen minutter.
Våre skilter

Løsninger for eiendom

Fleksible løsninger for total valgfrihet

En god systempostkasse er fin, sikker og holdbar. Flexbox tilbyr systempostkasser som kombinerer krav fra arkitekter og utbyggere sammen med beboernes ønske om et brukervennlig, holdbar og representativ postsystem.
Våre systempostkasser

Postløsninger for profesjonelle

Arkitekttegnede postløsninger

De nye postkassene og postkassesystemene til Flexbox utvikles og designes av profesjonelle arkitekter og designere. Det er stilrene løsninger som underordner seg arkitekturen, smelter inn i miljøet og holder høy klasse ned til den minste detalj.
Arkitekter og utbyggere

20 år med postkasser

Hos Flexbox kjøper du postkasser av høyeste kvalitet. Postkassene sendes direkte hjem til deg, uten mellomledd. Vi fremtids sikrer våre modeller. Vi velger bort det kortsiktige. Vi tror på det som er holdbart. Vi skaper favoritter, vi skaper kontraster og vi skaper spennende uttrykk. Hos Flexbox blir alt så mye mer personlig.

Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side
Set Descending Direction
 1. Systempostkasse Tyra 26
  Systempostkasse Tyra 26 Be om tilbud
  Systempostkasse Tyra med tolv fack. Learn More
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side
Set Descending Direction