Du har ingen varer i handlekurven.

48 14 36 36

Fastighetsbox 27 Ljusgrå 1 Zoom

Systempostkasse Starke 12

Systempostkasse Starke med två fack.


Varje detalj är viktig, och därför har Flexbox utvecklat ett antal högklassiga och säkra fastighetsboxar i slagkraftig skandinavisk design. Det är stilrena lösningar som underordnar sig arkitekturen, smälter in i miljön och håller hög klass även i detaljerna. Olika taktyper gör att din fastighetsbox passar in i de flesta trappuppgångar. Inbyggd avlastningshylla där så krävs.

Flexbox fastighetsboxar är förberedda för elektroniska lås och fastighetsboxarna byggs i kraftig varmgalvaniserad stålplåt. Fastighetsboxarna har säkerhetsklass 2 och certifierade för montering både inom- och utomhus. Mönsterskyddade och patentsökta skyddsdörrar kan fås som tillbehör med möjlighet till personlig "touch".

Ønsker du mer informasjon om dette produktet?

Fyll ut skjemaet nedenfor og vi vil kontakte deg.

* Nødvendige Felt

Tilleggsinformasjon

Vekt (kg) 15.0000
Målinger innkast 1 x 35 cm
Målinger H 77 cm B 51 cm D 17 cm
Namnmall Fastighetsbox  Namnmall
Digital broschyr  Montering i pdf

Generell vareinformasjon

Material

Flexbox har mer enn ti års erfaring fra det skandinaviske markedet og det skandinaviske klimaet. Der har vi lært oss at det som er minst synlig, er det som påvirker levetiden mest. Vi bygger derfor postløsningene i kraftig, varmgalvanisert stålplate som pulverlakkeres med maling av høyeste kvalitet. På utsatte detaljer, som tak, innkastluker og tømmeluker, bruker vi også ekstra tykk plate. Lukene er praktiske for postmannen, og sammen med kraftig lås og ulike sperrefunksjoner holder de både vær og vind og klåfingrede personer unna.

Blikket er 1 mm tykt. Utsatte områder, som tak, innkastluke og tømmingsluke, har en tykkelse på 1,5 mm. De øvrige detaljene på postkassen er rustfrie.

Garantier

Flexbox gir sjenerøse garantier, vi vil heller hjelpe enn å gjøre ting vanskelige. Vi har alltid et personlig forhold til kundene våre siden vi ikke arbeider med mellomledd som skal være med på å fatte beslutninger. Gjeldende standardgaranti er tre års funksjonsgaranti, det er alt du trenger. Materialer, farger etc. gir postkassen en fullgod ytre beskyttelse i hele dens levetid. Garantiene gjelder i Sverige og de land der AB Flexbox er aktivt.

Vedlikeholdsråd

Selv om Flexbox postkasser har høyeste kvalitet, finnes det alltid saker som må vedlikeholdes for at garantier skal gjelde.

  • Lås og gangjern bør oljes hvert år
  • Ytterflatene bør av og til tørkes av med litt vann tilsatt oppvaskmiddel.

informasjonsfilmer