Postkasser i mange farger

Kvalitet - I alle detaljer

Flexbox selger direkte til deg uten mellomledd. Det gir deg en uslåelig pris og en direktekontakt med oss som både sørger for at produktet fungerer og at du blir fornøyd. Lenge.
Våre postkasser

Designe ditt eget skilt

Skilt med personlighet

Skiltplaten designer du selv på vår hjemmeside, og du utformer den akkurat slik du selv vil. Du velger farge, logo, skrifttype osv., og du kan dessuten bruke et eget bilde som bakgrunn. Det hele er barnslig enkelt og tar bare noen minutter.
Våre skilter

Løsninger for eiendom

Fleksible løsninger for total valgfrihet

En god systempostkasse er fin, sikker og holdbar. Flexbox tilbyr systempostkasser som kombinerer krav fra arkitekter og utbyggere sammen med beboernes ønske om et brukervennlig, holdbar og representativ postsystem.
Våre systempostkasser

Postløsninger for profesjonelle

Arkitekttegnede postløsninger

De nye postkassene og postkassesystemene til Flexbox utvikles og designes av profesjonelle arkitekter og designere. Det er stilrene løsninger som underordner seg arkitekturen, smelter inn i miljøet og holder høy klasse ned til den minste detalj.
Arkitekter og utbyggere

20 år med postkasser

Hos Flexbox kjøper du postkasser av høyeste kvalitet. Postkassene sendes direkte hjem til deg, uten mellomledd. Vi fremtids sikrer våre modeller. Vi velger bort det kortsiktige. Vi tror på det som er holdbart. Vi skaper favoritter, vi skaper kontraster og vi skaper spennende uttrykk. Hos Flexbox blir alt så mye mer personlig.

Metallskilt grønn 215 x 305

kr 299
In stock
SKU
platsk2130og

En pulverlakkert skilt som måler 215 mm x 305 mm. Skilt som kan brukes til alle postkassene våre bortsett fra modell Olof.

Delivery:

3-5 dager

En skilt i galvanisert stålplatepulver belagt i de samme fargene som vi bruker til postkassene våre. Dette skiltet passer til alle postkassene våre bortsett fra Olof hvis du vil erstatte skiltet som er på postkassen i dag. Skiltet passer også perfekt å feste til et annet sted. Design skiltet slik du vil, så trykker vi designet ditt med UV-teknologi.

Mer informasjon
Farge Grønn - NCS S 6020-G30Y
Vekt (kg) 0.4000
Målinger H 30.5 cm B 21.5 cm
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto