Rustfrie stål skilt

Rustfrie stål skilt

Rustfrie stål skilt

Trenger du et "Ingen reklame" skilt for postkassen din, eller kanskje et fint rustfritt stål skilt til døren din. Skiltene er tilgjengelige i forskjellige størrelser, og du kan tilpasse dem akkurat som du vill i verktøyet vårt. Skiltene kommer med dobbeltsidig klebende tape for enkel montering.

Postkasser i mange farger

Kvalitet - I alle detaljer

Flexbox selger direkte til deg uten mellomledd. Det gir deg en uslåelig pris og en direktekontakt med oss som både sørger for at produktet fungerer og at du blir fornøyd. Lenge.
Våre postkasser

Designe ditt eget skilt

Skilt med personlighet

Skiltplaten designer du selv på vår hjemmeside, og du utformer den akkurat slik du selv vil. Du velger farge, logo, skrifttype osv., og du kan dessuten bruke et eget bilde som bakgrunn. Det hele er barnslig enkelt og tar bare noen minutter.
Våre skilter

Løsninger for eiendom

Fleksible løsninger for total valgfrihet

En god systempostkasse er fin, sikker og holdbar. Flexbox tilbyr systempostkasser som kombinerer krav fra arkitekter og utbyggere sammen med beboernes ønske om et brukervennlig, holdbar og representativ postsystem.
Våre systempostkasser

Postløsninger for profesjonelle

Arkitekttegnede postløsninger

De nye postkassene og postkassesystemene til Flexbox utvikles og designes av profesjonelle arkitekter og designere. Det er stilrene løsninger som underordner seg arkitekturen, smelter inn i miljøet og holder høy klasse ned til den minste detalj.
Arkitekter og utbyggere

20 år med postkasser

Hos Flexbox kjøper du postkasser av høyeste kvalitet. Postkassene sendes direkte hjem til deg, uten mellomledd. Vi fremtids sikrer våre modeller. Vi velger bort det kortsiktige. Vi tror på det som er holdbart. Vi skaper favoritter, vi skaper kontraster og vi skaper spennende uttrykk. Hos Flexbox blir alt så mye mer personlig.

Vise som Rutenett Liste

2 Produkter

per side
Set Descending Direction
 1. Skilt Rustfritt 90 x 20
  kr 99

  En skilt av rustfritt stål som måler 90 mm x 20 mm.

  Learn More
 2. Skilt Rustfritt 120 x 50
  kr 199

  En skilt av rustfritt stål som måler 120 mm x 50 mm.

  Learn More
Vise som Rutenett Liste

2 Produkter

per side
Set Descending Direction