Postkasser i mange farger

Kvalitet - I alle detaljer

Flexbox selger direkte til deg uten mellomledd. Det gir deg en uslåelig pris og en direktekontakt med oss som både sørger for at produktet fungerer og at du blir fornøyd. Lenge.
Våre postkasser

Designe ditt eget skilt

Skilt med personlighet

Skiltplaten designer du selv på vår hjemmeside, og du utformer den akkurat slik du selv vil. Du velger farge, logo, skrifttype osv., og du kan dessuten bruke et eget bilde som bakgrunn. Det hele er barnslig enkelt og tar bare noen minutter.
Våre skilter

Løsninger for eiendom

Fleksible løsninger for total valgfrihet

En god systempostkasse er fin, sikker og holdbar. Flexbox tilbyr systempostkasser som kombinerer krav fra arkitekter og utbyggere sammen med beboernes ønske om et brukervennlig, holdbar og representativ postsystem.
Våre systempostkasser

Postløsninger for profesjonelle

Arkitekttegnede postløsninger

De nye postkassene og postkassesystemene til Flexbox utvikles og designes av profesjonelle arkitekter og designere. Det er stilrene løsninger som underordner seg arkitekturen, smelter inn i miljøet og holder høy klasse ned til den minste detalj.
Arkitekter og utbyggere

20 år med postkasser

Flexbox fyller 20 år. Det som en gang startet på et julemarked i vårt svenske hjemsted Lomma har vokst, og nå kan du finne postkassene våre hos huseiere i store deler av verden. Fra Skandinavia i nord til Italia og Spania i sør – fra Japan i øst til Irland i vest. For å feire dette har vi i en begrenset periode jubileumspriser som tilsvarer prisene vi en gang hadde da vi lanserte produktene våre. Vi takker for de første 20 årene, og setter full fart forover mot 20 nye!

Tid for en ny postkasse

Hos Flexbox kjøper du postkasser av høyeste kvalitet. Postkassene sendes direkte hjem til deg, uten mellomledd. Vi fremtids sikrer våre modeller. Vi velger bort det kortsiktige. Vi tror på det som er holdbart. Vi skaper favoritter, vi skaper kontraster og vi skaper spennende uttrykk. Hos Flexbox blir alt så mye mer personlig.

Postkasser

Metallskilt 305 x 750 Hvit

Spesialpris kr 355 Ord. pris kr 399
In stock
SKU
Platsk3075sv
Et hvitt plateskilt som er 30,5 cm bredt og 75 cm høyt. Passer til vår Nikolai-modell.

Delivery:

3-5 dager

Et hvitt plateskilt som er 30,5 cm bredt og 75 cm høyt. Passer til vår Nikolai-modell og kan også velges i sort eller rustfritt stål. Det er forhåndsborede hull i det, så det er også mulig å bruke den som en informasjonsplate eller lignende.
Mer informasjon
Farge Hvit - NCS S 0500-N
Vekt (kg) 1.0000
Målinger H 75 cm B 30,5 cm
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto