Forlenget åpnet kjøp på alle bestillinger til og med 7/1-2019. Siste bestillingsdag for leveranse før jul er 18/12 klokken 11.

Du har ingen varer i handlekurven.

48 14 36 36

Personvern og informasjonskapsler

Personvern og informasjonskapsler er oppdatert 2018-05-21

AB Flexbox (556296-1291)

Ladugårdsvägen 1

23435 Lomma
Sverige

info@flexbox.se

Flexbox respekterer ditt privatliv og retten til å kontrollere dine personlige opplysninger. Denne personvern- og markedsføringspolitikken beskriver hvordan Flexbox samler, bruker og lagrer dine personlige opplysninger. Personvernreglene gjelder når du bruker nettsider og tjenester som administreres av Flexbox.
Flexbox kan endre sin personverpolicy og du bør derfor regelmessig lese gjennom demme personvernpolicy. Eventuelle endringer blir lagt ut på denne siden.

Personopplysningansvarlig

AB Flexbox er i samsvar med disse vilkårene ansvarlig for at behandling av personopplysninger er i henhold til gjeldende lovgivning.

Når behandler vi dine personlige opplysninger?

Når du besøker nettstedet vårt, kjøper våre produkter og tjenester, eller kontakter oss for en tjeneste eller informasjon samler vi inn og behandler personopplysninger om deg. Informasjonen som samles inn fra deg er nødvendig informasjon for å kunne inngå en avtale med Flexbox og for at Flexbox skal kunne tilby sine tjenester.

Hvilke personlige data samler vi inn fra deg?

Den personlige informasjonen Flexbox kan samle inn og behandle fra deg når du bruker våre nettsider, foretar kjøp eller kontakt vår kundeservice er:

  • Navn
  • Personnummer eller organisasjonsnummer når du velger faktura som betalingsalternativ.
  • Adresse
  • Telefonnummer og e-post
  • Betalingsopplysninger
  • Informasjon om kjøpet ditt
  • IP-adresse, informasjon og bruk av Flexbox-nettsiden
  • Informasjon om hvilke av våre produkter eller tilbud du har vært interessert i, og om du ønsker å motta vårt nyhetsbrev dersom du har registrert deg for det.

Hvorfor behandler vi opplysninger om deg?

Flexbox behandler dine personlige opplysninger til forskjellige formål. I hovedsak behandler Flexbox din personlige opplysninger for å:

  • Overholde våre forpliktelser til deg som kunde, for eksempel utførelse av kjøp, garantier, fakturering og kundeservice
  • Gjennomføre nødvending kundeservice, for eksempel ved å svare på spørsmål og korrigere feil data
  • Gi informasjon og direkte markedsføring av Flexbox sine varer og tjenester
  • Gi relevant informasjon og tilpasse tilbud i nyhetsbrev
  • Vurder hvilke betalingsmåter vi kan tilby deg, for eksempel gjennom kredittvurderinger
  • Forbedre vårt kundetilbud, for eksempel utvikling av tjenester, produkter og funksjoner
  • Forhindre svindel og utføre risikostyring
  • Følge gjeldende lovgivning, for eksempel regnskapsloven

Dataene kan også tjene som grunnlag for markeds- og kundeanalyser, markedsundersøkelser og statistikk knyttet til kjøp av varer og tjenester.

De juridiske grunnene for behandlingen av dine personlige opplysninger

Vi behandler blant annet dine personlige opplysninger for å kunne oppfylle avtalen med deg som kunde. Med dette grunnlaget behandler vi også informasjon om deg av kjøpshistorikken din og din interesse for våre tilbud og produkter. En del av den behandlingen av personopplysninger som vi utfører er basert på samtykke. Dette gjelder for eksempel behandlingen av opplysninger vi bruker for å sende deg tilbud om våre varer og tjenester. I noen tilfeller kan Flexbox ha en juridisk forpliktelse til å bruke dine personlige opplysninger. Dette gjelder for eksempel bruk av personopplysninger som vi utfører for å oppfylle krav i regnskapslovgivningen.

Sammenstilling av personvernopplysninger

Fomål Rettslig grund Lagringstid
For og administrere og levere våre varer og tjeenster. Avtale om kjøp Tre år etter siste gang du har handlet hos oss.
For å forsikre oss om at lovkrav oppfylles, også regnskapsloven. Rettslig forpliktelse Så lenge vi er pålagt og lage dataene i samsvar med gjeldende lover og regler.
For å markedsføre Flexbox sine varer og tjenester gjennom e-post, telefon og SMS/MMS Samttykke To år etter at du har vært aktiv hos Flexbox , for eksempel handlet hos oss eller vært i kontakt med kundeservice.

Hvor lenge lagrer vi informasjon om deg?

Dine personlige data lagres bare så lenge det er behov for å lagre dem til å oppfylle de formål som dataene ble samlet inn for i samsvar med disse retningslinjene. Flexbox kan lagre data lenger om nødvendig, for å overholde juridiske krav, eller for å overvåke Flexbox sin juridiske interesser, for eksempel hvis det pågår en juridisk prosess.

Hvem gir vi personlig informasjon til?

Flexbox kan gi ut din informasjon til tredjepart, som for eksempel system leverandør, nettbutikk leverandør, distributører og leverandører av kort- og tjenester. Flexbox kan også gi din informasjon til selskaper som tilbyr adressetilpasningstjenester for å sikre at vi har riktig adresseinformasjon for deg. Tredjepart som Flexbox gir ut informasjon til kan kun bruke informasjonen for å tilby tjenester knyttet til Flexbox sin avtale med deg som kunde. Hvis du søker om kreditt når du kjøper et produkt eller en tjeneste, kan informasjonen din bli gitt til kredittrapporteringsselskaper. Personlige data kan også leveres ut av Flexbox hvis det er nødvendig å overholde gjeldende lovkrav eller myndighetskrav, beskytte Flexbox sin juridiske interesser eller forhindre og oppdage svindel eller andre sikkerhets- eller tekniske problemer. Flexbox samarbeider kun med partnere som håndterer personopplysninger innen EU / EØS og med bedrifter som opprettholder samme beskyttelsesnivå som i EU / EØS, eller bedrifter som har sluttet seg til den såkalte Privacy Shield-avtale mellom EU og USA

Beskyttelsen av dine personlige data

Du bør alltid kunne føle deg trygg når du sender inn dine personlige opplysninger til oss. Vi har tatt de sikkerhetstiltakene som trengs for å beskytte dine personlige data mot uønsket tilgang, endring og sletting.

Dine rettigheter

  • Flexbox er ansvarlig for behandling av dine personopplysninger i samsvar med gjeldende lovgivning.
  • Flexbox vil, på forespørsel eller på eget initiativ, rette, slette eller supplere informasjon som er feil, ufullstendig eller misvisende.
  • Du kan når som helst avstå fra å motta markedsføringskommunikasjon fra oss ved å kontakte oss eller ved å avmelde deg fra videre e-post og SMS-kommunikasjon som vi sender deg. Du er alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice som vil hjelpe deg med å stoppe vår kommunikasjon.
  • Du kan, en gang i året, kostnadsfritt motta informasjon om hvilke personopplysninger som er registrert ved å skrive til oss og be om en utskrift fra Flexbox.
  • Du har rett til å sende inn eventuelle klager vedrørende behandling av dine personlige data til Datatilsynet.

Cookies

Informasjonskapsler er små tekstfiler som inneholder data lagres i den besøkendes datamaskin eller mobiltelefon og som sporer hva den besøkende gjør på nettstedet.
Det finnes to typer informasjonskapsler:

  • Permanente cookies lagres i en fil på datamaskinen din i begrenset tid. De brukes til å forbedre din opplevelse når du besøker på våre nettsider på et senere tidspunkt.
  • En sessioncookie lagres bare midlertidig under besøket, for eksempel for å holde oversikt over om du er logget inn eller ikke. Session-informasjonskapsler forsvinner når du lukker nettleseren din.

Vårt nettsted bruker både session cookies og permanente cookies. Generelt hjelper cookies oss til å gi deg en bedre brukeropplevelse ved å analysere hvilke sider du anser som viktig. En informasjonskapsel kan ikke gi oss tilgang til datamaskinen din eller informasjon om deg, men er den informasjonen du velger å dele med oss.
Vi bruker også tredjeparts cookies fra verktøy vi bruker til analytiske formål for å forbedre våre tjenester og erfaringer, samt i visse typer markedsføring.

De fleste nettlesere er satt til å godta både våre cookies og tredjeparts cookies. Du kan endre disse innstillingene til å bare akseptere visse cookies. Vi spør om du vil godta eller avvise en cookie eller å avvise alle cookies direkte. Se hjelpeseksjonen for dette i nettleseren din.

Lenker til andre nettsider

Vår side kan inneholde lenker til andre nettsteder. Denne personvernreglene gjelder bare for Flexbox-nettstedet. Når du følger en kobling til et annet nettsted, må du lese personvernreglene som gjelder for gjeldende side. Vær oppmerksom på at Flexbox ikke er ansvarlig for behandlingen av dine personlige opplysninger av andre nettsteder.