Du har ingen varer i handlekurven.

48 14 36 36

Personvernpolicy

Personvernpolicyen ble oppdatert 23.9.2014.

Flexbox Norge
Postboks 1681 Vika
0120 OSLO

48 14 36 36
info@flexboxpostkasser.no

Flexbox ivaretar din personlige integritet og gjør alltid sitt ytterste for å beskytte personopplysningene dine på best mulig måte. Vårt mål er å følge gjeldende lover og regler for vern av personopplysninger. Denne policyen hjelper deg å forstå hvilken type informasjon Flexbox innhenter, og hvordan den anvendes. Ved å godta policyen på nettsiden i forbindelse med kjøp eller utlevering av opplysninger samtykker du til at personopplysningene dine behandles som beskrevet nedenfor.

Flexbox kan endre sin personvernpolicy, og du bør derfor lese gjennom policyen med jevne mellomrom. Eventuelle endringer publiseres på denne siden.

Hvilke opplysninger innhenter vi?

Flexbox behandler følgende personopplysninger:

  • Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.
  • Eventuell alternativ leveringsadresse.
  • IP-adresse samt kjøps-, betalings- og ordrehistorikk.
  • Personnummer for adressekontroll/kredittvurdering ved valg av faktura/delbetaling.

For å få en liste over de informasjonskapslene vi på Flexbox bruker, kan du se under avsnittet Liste over informasjonskapsler vi benytter

Hva gjør vi med informasjonen vi innhenter?

Vi innhenter denne informasjonen for å kunne yte bedre service og for å kunne administrere kjøpene dine og oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde. Opplysningene dine brukes først og fremst til:

  • Intern statistikk.
  • Å forbedre vår service, vår nettside og våre produkter.
  • Vi bruker e-posten din til å sende deg informasjon om ordre, betaling, annen informasjon samt nyhetsbrev og tilbud dersom du har godtatt det. Vi bidrar ikke til å sende spam, og e-postadressen din blir ikke solgt videre til en tredjepart.

Sikkerhet

Vi forplikter oss til å sørge for at opplysningene dine er trygge. For å hindre uautorisert adgang eller utlevering har vi innført egnede fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer for å beskytte og sikre opplysningene vi innhenter.

Kontroll av din personlige informasjon

I henhold til den svenske personopplysningsloven (PUL) har du rett til å få innsyn i informasjonen vi har registrert om deg. Dersom du mener den er feil eller irrelevant, kan du kreve at den korrigeres eller slettes fra vårt kunderegister. Kontakt oss i så fall som angitt ovenfor. Vi forsikrer også at vi ikke kommer til å selge eller utlevere personopplysninger.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som en nettside ber om å få lagre på brukerens datamaskin. Informasjonskapsler benyttes på mange nettsider for å gi brukerne tilgang til ulike funksjoner. Informasjonen i kapselen kan benyttes til å følge en brukers surfing på nettsider som benytter samme kapsel.

Det finnes to typer informasjonskapsler:

Den ene typen, som kalles en permanent informasjonskapsel, lagrer en fil som blir liggende på brukerens datamaskin. Den benyttes for eksempel til å tilpasse en nettside etter brukerens ønsker, valg og interesser, samt til statistikkoppfølging.

Den andre typen kalles øktinformasjonskapsel. I den tiden brukeren er inne på en nettside, lagres den midlertidig i minnet til brukerens datamaskin. Øktinformasjonskapsler forsvinner når du lukker nettleseren.

På vår nettside benytter vi både øktinformasjonskapsler og permanente informasjonskapsler. Uavhengig av hvilken type informasjonskapsel som benyttes på denne nettsiden, blir det ikke lagret personlig informasjon om deg som bruker (for eksempel e-postadresse eller navn).

Generelt hjelper informasjonskapsler oss å gi deg en bedre brukeropplevelse ved å analysere hvilke sider du mener er viktige. En informasjonskapsel kan ikke gi oss tilgang til datamaskinen din eller mer informasjon om deg enn den du velger å dele med oss.

Du kan velge om du vil godta informasjonskapsler eller ikke. De fleste nettlesere godtar informasjonskapsler automatisk, men du kan stille inn manuelt at du ikke godtar informasjonskapsler. Se under «Hjelp» i din aktuelle nettleser.

For å kunne handle og utnytte Flexbox’ nettside fullt ut må du godta informasjonskapsler.

Lenker til andre nettsider

Vår nettside kan inneholde lenker til andre nettsider. Denne personvernpolicyen gjelder kun Flexbox’ nettside. Når du følger en lenke til en annen nettside, bør du lese personvernpolicyen som gjelder for den aktuelle siden. Merk at Flexbox ikke påtar seg noe ansvar for andre nettsiders behandling av personopplysningene dine.

Liste over informasjonskapsler vi benytter

Tabellen nedenfor angir hvilke informasjonskapsler vi benytter, og hvilken informasjon de lagrer.

Cookie namnTyp av CookieCookie beskrivning
CARTPermanentDin kundvagn
CATEGORY_INFOPermanentSparar kategori information, för att snabbare kunna visa sidor.
CURRENCYPermanentVald valuta
CUSTOMER_SEGMENT_IDSPermanentSparar kund segment ID
EXTERNAL_NO_CACHEPermanentEn flagga, om cache är aktiverat eller inte.
FRONTENDSessionDitt sessionsID på servern.
LAST_CATEGORYSessionSenaste kategori du besökt.
LAST_PRODUCTSessionSenaste produkt du tittat på.
NO_CACHEPermanentOm det är ok att spara webbplats i minne.
PERSISTENT_SHOPPING_CARTPermanentLänk till din varukorg och historik om du bett webbplatsen spara det.
STOREPermanentValt språk och land
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIEPermanentOm cookies accepteras
VIEWED_PRODUCT_IDSPermanentProdukter du nyligen tittat på.
_utmaPermanentGoogle Analyticts - Statistik för att se hur många gånger en besökare har varit på webbplatsen.
__utmbPermanentGoogle Analyticts - utmc avgör tillsammans med__ utmb om användaren är en ny besökare.
__utmcPermanentGoogle Analyticts - utmc avgör tillsammans med__ utmb om användaren är en ny besökare.
__utmzPermanentGoogle Analyticts - Sparar information om trafikkällan eller kampanjen som visar hur användaren kom till platsen.
JSESSIONIDSessionAnvänds av DIBS vid kortbetalning
NIDPermanentGoogle Maps – För att visa karta under kontakt oss
PREFPermanentGoogle Maps – För att visa karta under kontakt oss
_gat_playerPermanentVimeo – Används för att spela upp våra filmer på webbplatsen