Postkasser i mange farger

Kvalitet - I alle detaljer

Flexbox selger direkte til deg uten mellomledd. Det gir deg en uslåelig pris og en direktekontakt med oss som både sørger for at produktet fungerer og at du blir fornøyd. Lenge.
Våre postkasser

Designe ditt eget skilt

Skilt med personlighet

Skiltplaten designer du selv på vår hjemmeside, og du utformer den akkurat slik du selv vil. Du velger farge, logo, skrifttype osv., og du kan dessuten bruke et eget bilde som bakgrunn. Det hele er barnslig enkelt og tar bare noen minutter.
Våre skilter

Løsninger for eiendom

Fleksible løsninger for total valgfrihet

En god systempostkasse er fin, sikker og holdbar. Flexbox tilbyr systempostkasser som kombinerer krav fra arkitekter og utbyggere sammen med beboernes ønske om et brukervennlig, holdbar og representativ postsystem.
Våre systempostkasser

Postløsninger for profesjonelle

Arkitekttegnede postløsninger

De nye postkassene og postkassesystemene til Flexbox utvikles og designes av profesjonelle arkitekter og designere. Det er stilrene løsninger som underordner seg arkitekturen, smelter inn i miljøet og holder høy klasse ned til den minste detalj.
Arkitekter og utbyggere

20 år med postkasser

Hos Flexbox kjøper du postkasser av høyeste kvalitet. Postkassene sendes direkte hjem til deg, uten mellomledd. Vi fremtids sikrer våre modeller. Vi velger bort det kortsiktige. Vi tror på det som er holdbart. Vi skaper favoritter, vi skaper kontraster og vi skaper spennende uttrykk. Hos Flexbox blir alt så mye mer personlig.

Postkasse Folke Mørkgrå

kr 1 099
In stock
SKU
9502gg

Uke-postkassen Folke rommer flere ukers post og gir deg Flexbox sin velkjente kvalitet til en riktig god pris.

Delivery:

ca 4 uker

Uke-postkassen Folke rommer flere ukers post og gir deg Flexbox sin velkjente kvalitet til en riktig god pris. Postkassen er konstruert i en kraftig varmgalvanisert stålplate som holder seg lenge, den er også utstyrt med en sikker lås.

Navneskilt med din egen design får du med på kjøpet.

Mer informasjon
Farge Mørkgrå - NCS S 8000-N
Vekt (kg) 10.0000
Lås Vrilås
Målinger innkast 8 x 29 cm
Målinger H 100 cm B 34 cm D 22 cm
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto