Pakkepostkasse Nikolai Svart

kr 1 999
In stock
SKU
9808nins

En pakke-postkasse som vi har bygget i kraftig metall med alle egenskaper som gjenkjenner et produkt av høyeste kvalitet.

Delivery:

3-5 dager

En pakke-postkasse som vi har bygget i kraftig metall med alle egenskaper som gjenkjenner et produkt av høyeste kvalitet. Pakke-postkassen Nikolai er unik med sin smarte løsning i fronten der du kan skape et personlig uttrykk med skilt som vi designer i vår skilt-verksted etter dine ønsker.

Fronten i metall finnes i tre utførelser: Rustfri, svart eller hvit. Platen kan byttes ut og kan da endres ved behov. Nikolai har tømming bak, og patentert sikkert innkast for større pakker og mindre innkast for daglige forsendelser. Alle pakke-postkasser fra Flexbox har samme trygge løsning.

Mer informasjon
Farge Svart - NCS S 9000-N
Vekt (kg) 18.0000
Lås Vrilås
Målinger innkast 12 x 29 cm
Målinger H 102 cm B 35 cm D 30,5 cm
Monteringsinstrukser  Montering i pdf
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto

Tid for ny postkasse

Hos Flexbox kjøper du postkasser av høyeste kvalitet. Postkassene sendes direkte hjem til deg, uten mellomledd. Det som er minst synlig, er det som påvirker levetiden mest. Alle kassene produseres i varmgalvanisert, tykk plate som pulverlakkeres. Velg blant mange forskjellige farger. Skilt er alltid inkludert ved kjøp av postkasse (verdi 299 kr).

Postkasser