Du har ingen varer i handlekurven.

48 14 36 36

Pakkepostkasse Oskar Zoom

Pakkepostkasse Oskar

En pakkepostkasse som vi har bygget i kraftig konstruksjon. Den har en patentert sikker innkast-luke for større forsendelser og en mindre innkast-luke for daglig post. Oskar har vi valgt å lage i en sort ramme og med frontfarger i hvit, lysegrått, mørkgrå eller grønt for å skape et litt annerledes uttrykk som skiller seg ut fra det vi vanligvis ser i villaområdene.


Pakkepostkassen Oskar har som alle andre postkasser fra Flexbox en vrilås som kan stå åpen eller den kan låses, og som er sikker mot innbrudd og tyveri. Den har også en innvendig hylle som letter din daglige tømming. Oskar er en fremtidsrettet pakkepostkasse med sikkerhetsløsning som er testet av SP (Sveriges tekniske forskningsinstitutt. Ved kjøp av postkasse følger det med et valgfritt skilt som du selv designer i vår skiltfabrikk på hjemmesiden.

kr 1 899
-
  • Hvit - NCS S 0500-N
  • Mørkgrå - NCS S 8000-N
  • Lysegrå - NCS S 2500-N

 

* Påkrevde felt

Behandler...

Tilgjengelighet

Tilleggsinformasjon

Vekt (kg) 16.0000
Lås Vrilås
Målinger innkast 5 x 26 cm
Pakkeinnkast 12 x 29 cm
Målinger H 102 cm B 35 cm D 30,5 cm
Monteringsinstrukser  Montering i pdf

Generell vareinformasjon

Material

Flexbox har mer enn ti års erfaring fra det skandinaviske markedet og det skandinaviske klimaet. Der har vi lært oss at det som er minst synlig, er det som påvirker levetiden mest. Vi bygger derfor postløsningene i kraftig, varmgalvanisert stålplate som pulverlakkeres med maling av høyeste kvalitet. På utsatte detaljer, som tak, innkastluker og tømmeluker, bruker vi også ekstra tykk plate. Lukene er praktiske for postmannen, og sammen med kraftig lås og ulike sperrefunksjoner holder de både vær og vind og klåfingrede personer unna.

Blikket er 1 mm tykt. Utsatte områder, som tak, innkastluke og tømmingsluke, har en tykkelse på 1,5 mm. De øvrige detaljene på postkassen er rustfrie.

Garantier

Flexbox gir sjenerøse garantier, vi vil heller hjelpe enn å gjøre ting vanskelige. Vi har alltid et personlig forhold til kundene våre siden vi ikke arbeider med mellomledd som skal være med på å fatte beslutninger. Gjeldende standardgaranti er tre års funksjonsgaranti, det er alt du trenger. Materialer, farger etc. gir postkassen en fullgod ytre beskyttelse i hele dens levetid. Garantiene gjelder i Sverige og de land der AB Flexbox er aktivt.

Vedlikeholdsråd

Selv om Flexbox postkasser har høyeste kvalitet, finnes det alltid saker som må vedlikeholdes for at garantier skal gjelde.

  • Lås og gangjern bør oljes hvert år
  • Ytterflatene bør av og til tørkes av med litt vann tilsatt oppvaskmiddel.

informasjonsfilmer