Pakkepostkasse Oskar

Vår pris kr 1 899
In stock
SKU
9807

En pakkepostkasse som vi har bygget i kraftig konstruksjon. Den har en patentert sikker innkast-luke for større forsendelser og en mindre innkast-luke for daglig post.

Delivery:

3-5 dager

ca 2-3 uker

3-5 dager

En pakkepostkasse som vi har bygget i kraftig konstruksjon. Den har en patentert sikker innkast-luke for større forsendelser og en mindre innkast-luke for daglig post. Oskar har vi valgt å lage i en sort ramme og med frontfarger i hvit, lysegrått eller mørkgrå for å skape et litt annerledes uttrykk som skiller seg ut fra det vi vanligvis ser i villaområdene.

Pakkepostkassen Oskar har som alle andre postkasser fra Flexbox en vrilås som kan stå åpen eller den kan låses, og som er sikker mot innbrudd og tyveri. Den har også en innvendig hylle som letter din daglige tømming. Oskar er en fremtidsrettet pakkepostkasse med sikkerhetsløsning som er testet av SP (Sveriges tekniske forskningsinstitutt.

Ved kjøp av postkasse følger det med et valgfritt skilt som du selv designer i vår skiltfabrikk på hjemmesiden.

Mer informasjon
Vekt (kg) 16.0000
Lås Vrilås
Målinger innkast 5 x 26 cm
Pakkeinnkast 12 x 29 cm
Målinger H 102 cm B 35 cm D 30,5 cm
Monteringsinstrukser Installation pdf
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto

Tid for ny postkasse

Hos Flexbox kjøper du postkasser av høyeste kvalitet. Postkassene sendes direkte hjem til deg, uten mellomledd. Det som er minst synlig, er det som påvirker levetiden mest. Alle kassene produseres i varmgalvanisert, tykk plate som pulverlakkeres. Velg blant mange forskjellige farger. Skilt er alltid inkludert ved kjøp av postkasse (verdi 299 kr).

Postkasser