Postkasser i mange farger

Kvalitet - I alle detaljer

Flexbox selger direkte til deg uten mellomledd. Det gir deg en uslåelig pris og en direktekontakt med oss som både sørger for at produktet fungerer og at du blir fornøyd. Lenge.
Våre postkasser

Designe ditt eget skilt

Skilt med personlighet

Skiltplaten designer du selv på vår hjemmeside, og du utformer den akkurat slik du selv vil. Du velger farge, logo, skrifttype osv., og du kan dessuten bruke et eget bilde som bakgrunn. Det hele er barnslig enkelt og tar bare noen minutter.
Våre skilter

Løsninger for eiendom

Fleksible løsninger for total valgfrihet

En god systempostkasse er fin, sikker og holdbar. Flexbox tilbyr systempostkasser som kombinerer krav fra arkitekter og utbyggere sammen med beboernes ønske om et brukervennlig, holdbar og representativ postsystem.
Våre systempostkasser

Postløsninger for profesjonelle

Arkitekttegnede postløsninger

De nye postkassene og postkassesystemene til Flexbox utvikles og designes av profesjonelle arkitekter og designere. Det er stilrene løsninger som underordner seg arkitekturen, smelter inn i miljøet og holder høy klasse ned til den minste detalj.
Arkitekter og utbyggere

20 år med postkasser

Hos Flexbox kjøper du postkasser av høyeste kvalitet. Postkassene sendes direkte hjem til deg, uten mellomledd. Vi fremtids sikrer våre modeller. Vi velger bort det kortsiktige. Vi tror på det som er holdbart. Vi skaper favoritter, vi skaper kontraster og vi skaper spennende uttrykk. Hos Flexbox blir alt så mye mer personlig.

Pakkepostkasse Oskar

Vår pris kr 1 899
In stock
SKU
9807

En pakkepostkasse som vi har bygget i kraftig konstruksjon. Den har en patentert sikker innkast-luke for større forsendelser og en mindre innkast-luke for daglig post.

Delivery:

3-5 dager

3-5 dager

3-5 dager

En pakkepostkasse som vi har bygget i kraftig konstruksjon. Den har en patentert sikker innkast-luke for større forsendelser og en mindre innkast-luke for daglig post. Oskar har vi valgt å lage i en sort ramme og med frontfarger i hvit, lysegrått eller mørkgrå for å skape et litt annerledes uttrykk som skiller seg ut fra det vi vanligvis ser i villaområdene.

Pakkepostkassen Oskar har som alle andre postkasser fra Flexbox en vrilås som kan stå åpen eller den kan låses, og som er sikker mot innbrudd og tyveri. Den har også en innvendig hylle som letter din daglige tømming. Oskar er en fremtidsrettet pakkepostkasse med sikkerhetsløsning som er testet av SP (Sveriges tekniske forskningsinstitutt.

Ved kjøp av postkasse følger det med et valgfritt skilt som du selv designer i vår skiltfabrikk på hjemmesiden.

Mer informasjon
Vekt (kg) 16.0000
Lås Vrilås
Målinger innkast 5 x 26 cm
Pakkeinnkast 12 x 29 cm
Målinger H 102 cm B 35 cm D 30,5 cm
Monteringsinstrukser Installation pdf
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto