Pakkepostkasse Ludvig XL

Vår pris kr 3 499
In stock
SKU
8801

Kvaliteten skinner lange veier for vårt nye familiemedlem Ludvig XL. Store så vel som små pakker glir lett gjennom en sikkerhetspassasje der de hviler trygt i et avlåst skilt rom. Vi har skilt ut små forsendelser som daglig post fra den faktiske pakkeleveransen i behagelig høyde for å gjøre hverdagen din litt enklere.

Delivery:

ca 4 uker

En pakkepostkasse som møter verden og de store parsellene hjemme!

63 detaljoperasjoner trengtes av våre designere for å kunne slå Ludvig sammen i en pakkepostkasse utenom det vanlige på fabrikken. Kvaliteten skinner lange veier for vårt nye familiemedlem Ludvig XL. Store så vel som små pakker glir lett gjennom en sikkerhetspassasje der de hviler trygt i et avlåst skilt rom. Vi har skilt ut små forsendelser som daglig post fra den faktiske pakkeleveransen i behagelig høyde for å gjøre hverdagen din litt enklere.

Pakkepostboksen Ludvig XL er ikke en billig artikkel, den er bygget i kraftig varmforsinket stålplate for å motstå tøffe ytre forhold, uansett hva de måtte være i veldig lang tid fremover. Ludvig XL er fremtiden og forberedt på å kunne utvikle seg mot fremtidige digitale løsninger. Vi vet hva som kommer fra Flexbox, og du som eier vil være den første til å vite det.

20 år i vår virksomhet har jaget bort der vi har utviklet og produsert smarte postbokser for kundene våre, og hvor Ludvig XL er litt av et crescendo. Ludvig XL, et navn verdig respekt.

Mer informasjon
Vekt (kg) 19.0000
Lås Vrilås
Målinger innkast 5 x 26 cm
Pakkeinnkast 19 x 30 cm
Målinger H 114 cm B 35 cm D 34 cm
Monteringsinstrukser Installation pdf
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto

Tid for ny postkasse

Hos Flexbox kjøper du postkasser av høyeste kvalitet. Postkassene sendes direkte hjem til deg, uten mellomledd. Det som er minst synlig, er det som påvirker levetiden mest. Alle kassene produseres i varmgalvanisert, tykk plate som pulverlakkeres. Velg blant mange forskjellige farger. Skilt er alltid inkludert ved kjøp av postkasse (verdi 299 kr).

Postkasser