Postkasser i mange farger

Kvalitet - I alle detaljer

Flexbox selger direkte til deg uten mellomledd. Det gir deg en uslåelig pris og en direktekontakt med oss som både sørger for at produktet fungerer og at du blir fornøyd. Lenge.
Våre postkasser

Designe ditt eget skilt

Skilt med personlighet

Skiltplaten designer du selv på vår hjemmeside, og du utformer den akkurat slik du selv vil. Du velger farge, logo, skrifttype osv., og du kan dessuten bruke et eget bilde som bakgrunn. Det hele er barnslig enkelt og tar bare noen minutter.
Våre skilter

Løsninger for eiendom

Fleksible løsninger for total valgfrihet

En god systempostkasse er fin, sikker og holdbar. Flexbox tilbyr systempostkasser som kombinerer krav fra arkitekter og utbyggere sammen med beboernes ønske om et brukervennlig, holdbar og representativ postsystem.
Våre systempostkasser

Postløsninger for profesjonelle

Arkitekttegnede postløsninger

De nye postkassene og postkassesystemene til Flexbox utvikles og designes av profesjonelle arkitekter og designere. Det er stilrene løsninger som underordner seg arkitekturen, smelter inn i miljøet og holder høy klasse ned til den minste detalj.
Arkitekter og utbyggere

20 år med postkasser

Hos Flexbox kjøper du postkasser av høyeste kvalitet. Postkassene sendes direkte hjem til deg, uten mellomledd. Vi fremtids sikrer våre modeller. Vi velger bort det kortsiktige. Vi tror på det som er holdbart. Vi skaper favoritter, vi skaper kontraster og vi skaper spennende uttrykk. Hos Flexbox blir alt så mye mer personlig.

Pakkepostkasse Ludvig XL

Vår pris kr 3 499
In stock
SKU
8801

Kvaliteten skinner lange veier for vårt nye familiemedlem Ludvig XL. Store så vel som små pakker glir lett gjennom en sikkerhetspassasje der de hviler trygt i et avlåst skilt rom. Vi har skilt ut små forsendelser som daglig post fra den faktiske pakkeleveransen i behagelig høyde for å gjøre hverdagen din litt enklere.

Delivery:

ca 4 uker

En pakkepostkasse som møter verden og de store parsellene hjemme!

63 detaljoperasjoner trengtes av våre designere for å kunne slå Ludvig sammen i en pakkepostkasse utenom det vanlige på fabrikken. Kvaliteten skinner lange veier for vårt nye familiemedlem Ludvig XL. Store så vel som små pakker glir lett gjennom en sikkerhetspassasje der de hviler trygt i et avlåst skilt rom. Vi har skilt ut små forsendelser som daglig post fra den faktiske pakkeleveransen i behagelig høyde for å gjøre hverdagen din litt enklere.

Pakkepostboksen Ludvig XL er ikke en billig artikkel, den er bygget i kraftig varmforsinket stålplate for å motstå tøffe ytre forhold, uansett hva de måtte være i veldig lang tid fremover. Ludvig XL er fremtiden og forberedt på å kunne utvikle seg mot fremtidige digitale løsninger. Vi vet hva som kommer fra Flexbox, og du som eier vil være den første til å vite det.

20 år i vår virksomhet har jaget bort der vi har utviklet og produsert smarte postbokser for kundene våre, og hvor Ludvig XL er litt av et crescendo. Ludvig XL, et navn verdig respekt.

Mer informasjon
Vekt (kg) 19.0000
Lås Vrilås
Målinger innkast 5 x 26 cm
Pakkeinnkast 19 x 30 cm
Målinger H 114 cm B 35 cm D 34 cm
Monteringsinstrukser Installation pdf
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto