Om Flexbox

Företagsuppgifter

Flexbox (998 072 093)
Postboks 1681 Vika
0120 OSLO

Telefon: 48 14 36 36
E-post: info@flexboxpostkasser.no

AB Flexbox

AB Flexbox er et svensk familieforetak som hører hjemme på en gård i Skåne, rett utenfor tettstedet Lomma. Her vokser foretaket internasjonalt med de gule rapsjordene rett utenfor døren.

Postløsninger i høy kvalitet

Grunnlaget for virksomheten til Flexbox er estetiske postløsninger i høy kvalitet for alle typer bebyggelse. Virkelig unike blir de takket være skiltplassen på fremsiden, der beboere, arkitekter eller byggeselskaper enkelt kan utforme skiltene helt etter eget ønske.

Skilt med den mest moderne UV-teknikken

Flexbox preger sine kunders skilt med den mest moderne UV-teknikken, som gir ubegrensede muligheter til personlig utforming.

Egne, sterke, personlige produkter

Flexbox selger direkte, uten mellomledd, og det gir kunden markedets laveste pris og direkte kontakt med oss, og vi passer på at både produktene og kundene har det bra. Lenge.

Oppsummeringsvis vil altså Flexbox være det selvfølgelige valget ved kjøp av postkasser og systemkasser. Det har vi oppnådd gjennom å utvikle våre egne, sterke, personlige produkter som tåler sammenligning og testes ute på markedet: P-godkjente postkasser og systemkasser som oppfyller de strenge kravene til sertifisering. Vi bygger også ut logistikken for ytterligere å sikre raske og trygge leveranser, uansett hvilket land som er bestemmelsesstedet for foretakets produkter.

Velkommen til familieforetaket AB Flexbox.

Andre og Ted Cedermarker

Tid for ny postkasse

Hos Flexbox kjøper du postkasser av høyeste kvalitet. Postkassene sendes direkte hjem til deg, uten mellomledd. Det som er minst synlig, er det som påvirker levetiden mest. Alle kassene produseres i varmgalvanisert, tykk plate som pulverlakkeres. Velg blant mange forskjellige farger. Skilt er alltid inkludert ved kjøp av postkasse (verdi 299 kr).

Postkasser