Du har ingen varer i handlekurven.

48 14 36 36

Arkitekter og utbyggere

Arkitekter og utbyggere

De nye postkassene og postkassesystemene til Flexbox utvikles og designes av profesjonelle arkitekter og designere. Det er stilrene løsninger som underordner seg arkitekturen, smelter inn i miljøet og holder høy klasse ned til den minste detalj. Postkassesystemene kommer i fire farger, men kan i prinsippet fås i en hvilken som helst farge.

Skandinaviske postløsninger i særklasse

Arkitekttegnede postløsninger

De nye postkassene og postkassesystemene til Flexbox utvikles og designes av profesjonelle arkitekter og designere. Det er stilrene løsninger som underordner seg arkitekturen, smelter inn i miljøet og holder høy klasse ned til den minste detalj.

Postmannens beste venn

Våre fineste postkasser er P-sertifiserte i høyeste kvalitetsklasse. Det innebærer bl.a. lås med 500 ulike nøkkelkombinasjoner. Den patentanmeldte lukekonstruksjonen åpnes enkelt og praktisk for postmannen, men holder tyver og nysgjerrige borte takket være tyverisperren. Og så tar den pakker helt opp til 35 x 25 x 8 cm i størrelse.

Utviklet for krevende forhold

Flexbox har mer enn ti års erfaring fra det skandinaviske markedet og det skandinaviske klimaet. Der har vi lært oss at det som er minst synlig, er det som påvirker levetiden mest. Vi bygger derfor postløsningene i kraftig, varmgalvanisert stålplate som pulverlakkeres med maling av høyeste kvalitet. På utsatte detaljer, som tak, innkastluker og tømmeluker, bruker vi også ekstra tykk plate. Lukene er praktiske for postmannen, og sammen med kraftig lås og ulike sperrefunksjoner holder de både vær og vind og klåfingrede personer unna.

Best pris

Flexbox selger direkte til deg uten mellomledd. Det gir deg en uslåelig pris og en direktekontakt med oss som både sørger for at produktet fungerer og at du blir fornøyd. Lenge. Frakt er inkludert, og du får tre års kvalitetsgaranti.